MIKU Diamonds filosofi er enkel: 

Tilbyder de fineste smykker og diamanter af høj kvalitet til fremragende priser.

Vores Mission

At tage mysteriet ud af dit køb ved udelukkende at tilbyde diamanter og smykker af den fineste kvalitet. Vores smykker er fremstillet i overlegent materiale og er inspiceret mod exceptionelt høje kvalitetsstandarder. Vi er sikre på, at du ikke vil finde en bedre diamant eller smykke til prisen.

Vores Vision

 At tilbyde den mest omfattende samling af verdens fineste diamanter. Udvalgt for exceptionel kvalitet, snit, farve og klarhed. Vores diamanter vurderes på grundlag af en standardiseret graduerings/klassificerings skala. Alle diamanter over 0,30 carat er ledsaget af en graduerings/klassificerings rapport fra GIA eller HRD. Under 0,30 CT. et MIKU-Certifikat. GIA og HRD er begge uafhængige Diamond grading Labs – højt respekteret for deres konsistens og strenge klassificerings standarder.

Hvorfor handle hos os? 

  • Vi køber direkte fra Børserne i Antwerp, Bombay & Hong Kong

  • Ingen fordyrende mellemmænd

  • Personlig service

  • Vi handler kun med topkvalitets Diamanter 

  • Vi sender Worldwide

Navngivning af smykkerne

Diamanter er et mirakel fra moder natur. Søgen efter inspiration til vores arbejde fører os til den græske mytologi. Med en fascination af den Græske mytologi, besluttede vi at indarbejde historiske karakterer til vores stilarter og design. Desuden finder vi solsystemet meget fascinerende – og har derfor også fundet navneinspiration den vej.

Læs mere om navngivningen

Et par ord fra vores stifter & ejer

Kære kunder,

Som Chief Executive Officer og stifter af MIKU Diamonds A/S, vil jeg gerne dele en anekdote fra mit personlige liv.

Min rejse med diamanter startede for mange år siden. Jeg købte min første diamant i Israel da jeg fyldte 13 år. Jeg ønskede at købe en helt speciel gave til min kære mor. 
5 år senere, tilbage i Israel, ønskede jeg at starte en forretning med diamanter og brugte hele min opsparing på dette (omkring 130.000 kr.). For det beløb fik jeg et par smukke løse diamanter. 

Som årene gik blev jeg personligt involveret i mange projekter og har i den forbindelse fået opbygget et kæmpe netværk til branchen generelt, diamanthandlere og diamant børser. Undervejs begyndte jeg også at handle andre varetyper – særligt husholdningsapparater og hvidevarer. 

Da dette blev min “hjemmebane” i mange år – kan man vist godt sige at jeg sov i et køleskab. 

Til trods for, at have været væk fra diamantbranchen i mange år, har jeg bevaret min passion for diamanter samt mine tætte kontakter til diamanthandlere og diamant børser. 

I 2017 valgte jeg at satse udelukkende på diamanter og finde min gamle passion frem igen. Jeg ville lave en virksomhed med en bæredygtig profil, ikke kun med fokus på salg og profit. I stedet vil jeg dele min passion for høj kvalitets diamanter og gøre det muligt for alle at købe. Derved blev MIKU Diamonds til.
Mine værdier er kvalitet, troværdighed, pålidelighed og retfærdighed. Disse værdier er alle en del af MIKU Diamonds A/S identitet.

Hvordan er det så muligt at tilbyde eksklusive produkter til så markant lave priser? Svaret er simpelt. Jeg har reduceret min egen fortjeneste til et minimum og samtidig holdt mit gamle netværk ved lige af helt traditionelle diamant handlere, som sikrer mig de bedste priser. 

Med base i København, har jeg lavet en del research omkring det nuværende og udviklingen på diamant og smykke markedet. Det at handle med naturlige diamanter kræver at man sætter sig ind i produktet og markedet, og hele historien bag stenen. 

I Danmark er vi kun få der handler med diamanter at høj kvalitet. Det vil sige at den almindelige forbruger normalt køber diamanter af lav kvalitet, hvilket er en skam. Jeg ønsker derfor at have som mission at kunne minimere fortjenesten, så jeg kan tilbyde kunden priser der er til at betale, uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Vil du forstå den store verden omkring diamanter? Kvalitet? De 4 C’er? 
www.mikudiamonds.com er grundlagt af 2 grunde. At fremvise vores produkter og samtidig vejlede vores kunder i hvilken diamant det er den helt rigtige. Alle diamanter er unikke og det er derfor vigtigt at forstå det grundlæggende først. 

Første ting man skal lære er udtrykket, de 4 C’er. Det er det mest grundlæggende og enhver diamant gradering. 

Carat (vægt)
Color (Farve)
Clarity (Klarhed) 
Cut (Snit) 

Dog er du også nødt til at have slibning og symmetri in mente. Da disse er meget vigtige for diamantens udseende.

Det er vigtigt for os at du føler dig tryg hele vejen igennem. Derfor sælger vi kun diamanter med originale certifikater fra GIA eller HRD. Til Sidst vil jeg nævne at vi tilbyder håndlavede smykker og vi lytter gerne til dine personlige ønsker om et unikt design kun til dig. Send os endelige dit ønske samt kontakt oplysninger, så gør vi vores bedste for at det kan komme til live.
Jeg vil gerne takke dig for din tid her på siden og håber du finder den interessant og inspirerende. Jeg føler mig meget heldig at kunne efterkomme enhver kundes ønske for et køb. 

Lad mig endelig vide hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål.

Med venlig hilsen

Michael M Kurland
Stifter & ejer